Skip to content
11.10.2023

Ratkaisuja yrityksille

Wellpro Impact Solutions Oy:n Myseula- ja BitHabit -ratkaisut perustuvat vankkaan tutkittuun tietoon. Ratkaisut keskittyvät tottumusten muodostamiseen ja ylläpitoon, tuottaen mullistavia tuloksia terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Käyttämällä näitä palveluita, yksilöt voivat vähentää terveydenhuollon kustannuksia, parantaa mielenterveyttä ja fyysistä hyvinvointia, pidentää elinikää ja kehittää terveyttä edistäviä elämäntapoja.

Myseula-kyselyt
Wellpro tarjoaa kyvykkyyksiä, jotka mittaavat elämäntyylin vaikutusta aivo- ja muistiterveyteen, mielen hyvinvointiin ja työhyvinvointiin. Seulan avulla saadaan kokonaisindeksi ja indeksit neljästä eri osa-alueesta. Tämä auttaa yksilöitä ymmärtämään ja parantamaan elämäntapojaan. Säännöllisesti täytettynä kysely auttaa kiinnittämään huomiota omiin elintapoihin ja kehittämään niitä.

BitHabit
BitHabit on sovellus, joka keskittyy tottumusten muodostamiseen. Sen tavoitteena on integroida pienet teot arkeen, muuttuen pysyviksi elämäntavoiksi. Sovellus on validoitu ja perustuu vankkaan tutkittuun tietoon.

Teknologia
Wellpro tarjoaa mobiilisti toimivia sovelluksia kaikilla päätelaitteilla. Sovellukset mahdollistavat datan keräämisen, analysoinnin ja tuottamisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Lisäksi Wellpro tuottaa data-analytiikkaa ja vaikuttavuuden arviointia työnantajille.

Tulokset
Wellpron palveluiden ja sovellusten käyttöönotto on johtanut merkittäviin tuloksiin. Yksilöt ovat raportoineet paremmasta mielenterveydestä, fyysisestä hyvinvoinnista ja elämänlaadusta. Organisaatiot ovat nähneet vähentyneitä terveydenhuollon kustannuksia ja parantuneita työhyvinvointi-indikaattoreita. Tämä osoittaa, että tottumusten muodostamisen ja pienien tekojen integroiminen arkeen voi tuottaa merkittäviä ja kestäviä hyötyjä.

Ainutlaatuinen Lähestymistapa
Toisin kuin monet muut palveluntarjoajat, Wellpro ei keskity vain ennaltaehkäisyyn. Sen sijaan se tarjoaa työkaluja ja resursseja, jotka auttavat yksilöitä muodostamaan ja ylläpitämään terveellisiä tottumuksia. Tämä lähestymistapa on mullistava, sillä se ei vain vähennä terveysriskejä, vaan myös edistää pitkäaikaista hyvinvointia ja elämänlaatua.

Pyydä lisätietoja Petteri Sveins, p. +358 50 9134 773