Skip to content

Wellpro

Wellpro on terveys- ja hyvinvointiteknologian yritys ja sen
missiona on edistää ihmisten hyvinvointia ja terveyttä.

Olemme erikoistuneet aivo- ja muistiterveyden sekä mielen hyvinvoinnin sairastumisriskien seulontaan ja terveen ikääntymisen edistämiseen. Kehitämme, ylläpidämme ja toteutamme älyteknologiaa hyödyntäviä ohjelmistoratkaisuja. Ratkaisumme ottavat kattavasti huomioon ihmisten eri hyvinvoinnin alueet: mieli, liike, tyytyväisyys omaan elämään, aivojen kuormitus, ravinto ja sosiaalinen aktiivisuus.

Keskiössä kansalaisten hyvinvointi

Wellpron ammattilaiset

team

Joni Borgström

Data-analyytikko
joni.borgstrom@wellpro.fi
+358 40 911 2012


Borgström on tietojohtamisen ja data-analytiikan expertti. Hänellä on kokemusta bisnesenkelinä toimimisesta sekä vahvaa asiantuntemusta startupeista.

team

Juha Tenhunen

liiketoiminta muotoilu
juha.tenhunen@wellpro.fi
+358 50 534 5075


Tenhusta voi kutsua etäpalvelujen kehittämisen urauurtajaksi. Häneltä löytyy alustatalouden, sos- ja terveydenhuollon vahva osaaminen sekä asiantuntemus turvalliseen digitaaliseen muotoiluun ja kehittämiseen.

team

Tomi Tikkanen

tietojenkäsittelyn FM, CTO, Teknologia johtaja, IT- ja teknologia -ratkaisut
tomi.tikkanen@wellpro.fi


Tomi on terveydenhuollon tiedonhallintaan erikoistunut IT-osaaja Itä-Suomesta. Hänellä on pitkä kokemus sekä julkisen että yksityisen puolen IT-ympäristöistä sekä laaja kokemus erilaisten verkkopalveluiden tuotekehityksestä ja tiedonhallinnasta.

team

Timo Jylhä

M.Sc, CDO, Kehitysjohtaja, hankkeet ja rahoitus
timo.jylha@wellpro.fi


Timolla on vankka osaaminen ja kokemus liiketoiminnan suunnittelusta sekä yritysten ja organisaatioiden kehittämisestä. Hän on toiminut kansallisissa ja globaaleissa liiketoiminnan kehittämistehtävissä, erityisesti digitaalisuuden hyödyntämisessä ja kansainvälisissä lanseerauksissa.

team

Juho Strömmer

CSOTieteellinen johtaja, PhD
juho.strommer@wellpro.fi
+358 44 287 1873


Psykologian tohtori Strömmer on aivotutkija, työterveyspsykologi ja tuleva psykoterapeutti. Hän on toiminut työterveyspsykologina useassa lääkäritalossa, tutkijana ja opettajana Jyväskylän yliopistossa sekä vierailevana tutkijana mm. Cambridge Center of Ageing Neurocience -ryhmässä. Wellprossa Strömmer vastaa tutkimus- ja kehitystyön tieteellisestä pohjasta.

team

Petteri Sveins

CEO, Toimitusjohtaja, johto ja operaatiot
petteri.sveins@wellpro.fi
+358 50 913 4773


Sveins on toiminut muun muassa Amerikan kehityspankin sekä YK:n ja ministeriöiden asiantuntijana kansainvälisissä tehtävissä. Hänet on palkittu valtion palkinnolla, Terve-Sos- kunniakirjalla sekä valittu Vuoden Sosiaalityöntekijäksi.